Zadzwoń do nas : 575 779 889
Napisz do nas : biuro@grow.edu.pl

 

  • www.grow.edu.pl 4.jpg

Festiwal smaków filmowych

 

 

Rozwijane kompetencje

  •       współpraca  i komunikacja w zespole
  •       kompetencje menedżerskie 
  •       odporność na stres
  •       umiejętność dostosowywania się do zmian

Czas realizacji

szkolenie 2 dniowe (1 dzień teren + 1 dzień sala szkoleniowa)

Opis

Produkt szkoleniowy typu outdoor stworzony dla organizacji chcących rozwinąć kompetencje biznesowe pracowników z jednoczesnymi doznaniami kulinarnymi. Warsztaty prowadzone są zawsze przez zespół składający się z doświadczonego trenera i znanego szefa kuchni. To Państwo decydujecie czy grupa szkolona będzie gotowała wojskową grochówkę czy przygotowywała uroczysty bankiet biznesowy. Najważniejsze są rozwijane kompetencje. Proponujemy Państwu wybór pomiędzy kuchnią polską, węgierską, włoską, orientalną. Miejsce warsztatu może też być zróżnicowane – od bezludnej mazurskiej wyspy, przez kaszubską wrzosową polanę aż do węgierskiej wioski.  

zespole;efektywne planowanie; wzrost produktywności zespołu; efektywność zespołu;ćwiczenia komunikacyjne, kreatywne rozwiązywanie problemów;podejmowanie decyzji; zaufanie w zespole; edukacja teambuilding; budowanie zespołu; team building; integracja; event; Toruń; Bydgoszcz; Gdańsk; Warszawa; Poznań; Lublin; Olsztyn; Wrocław; Kraków; Katowice, eventy teambuilding Szczecin Słupsk Koszalin Gdańsk Elbląg Olsztyn Suwałki Łomża Ostrołęka Płock Siedlce Radom Ciechanów Biała Podlaska Lublin Zamość Tarnobrzeg Rzeszów Tarnów Krosno Nowy Sącz Tarnobrzeg Kraków Katowice Częstochowa Opole Wrocław Wałbrzych Legnica Jelenia góra Zielona Góra Gorzów Wielkopolski Leszno Koszalin Kielce Poznań Piła Toruń Grudziądz Włocławek Bydgoszcz Świecie szkolenia outdoor, szkolenia dla firm, szkolenia dla pracowników, szkolenia biznesowe